Безплатна електронна библиотека

Осмият грях - Филип Ванденберг

Най-добре Осмият грях PDF файлът можете да намерите тук

ЦЕНА: БЕЗПЛАТНА
ФОРМАТ: PDF EPUB MOBI DOC
ДАТА: 2010
РАЗМЕР: 8,66
ISBN: 9789543571925
ЕЗИК: БЪЛГАРСКИ
АВТОР: Филип Ванденберг

Описание:

В "Осмият грях" откриваме познатата стилистика на жанра, а напоената стамян атмосфера и облъхнатият от тайнственост свят на Ватикана саподплатени със сериозни и задълбочени разследвания... Братството"Фиделис Фидеи Флагрантес", чиито членове са разочаровани по една илидруга причина от църквата, получава от Ватикана известната Торинскаплащаница – най-важната реликва на католическата църква, за да докаженаличието на "Божи ген". За целта на изследванията главата на братството– бивш кардинал – се сдобива с единствения запазен екземпляр от книгатана Грегор Мендел "Peccatum Octavum" ("Осмият грях"), забранена от папаПий IX. Учени генетици – членове на братството, разполагащи със знания, снай-модерна техника и с предмета на изследването, тръгват по следите наоткритие, което ще разтърси целия християнски свят. Защото, акоТоринската плащаница се окаже истинска, от нея може да се вземеДНК-проба от кръвта на самия Христос... В центъра на тези събития побезумно стечение на обстоятелствата попада мюнхенският антиквар ЛукасМалберг, на който под смъртна опасност е и отредено да реши съдбата нацърквата... Трите паралелни линии се докосват и преплитат така, чеграницата между реалното и фикцията често се заличават. Екзорсизъм, интригантстващи, отстъпили от клетвите си кардинали ипо-низши Божи служители, подкупни прокурори, тайнствената смърт на папаЙоан Павел I, ролята на Ватиканската банка и цяла редица убийстваобразуват скелета на романа. А внезапните обрати, на които Ванденберг ецар, осигуряват напрежение до последната страница, когато най-сетнеузнаваме какво всъщност представлява осмият грях, този грях, който – еказал Исус – няма да бъде простен, нито в този, нито в бъдещия свят...Романът "Осмият грях" е второто произведение от Филип Ванденберг, коетоизлиза на българския книжен пазар с клеймото на издателство "Емас".

...тари книги, употребявани книги, нови книги ОСМИЯТ ГРЯХ… Без сълзи - в Долината на сълзите - ще се простя със звездния ти смях… Разкаян ангел - сред мъглите - ще ми шепти, че любовта… е грях ... Димитър Мангуров - Осмият ... . © 2020 Нищо - смешни вицове и мръсни вицове • От нищо - нещо. Споделяй най-интересните ... В "Осмият грях" откриваме познатата стилистика на жанра, а напоената с тамян атмосфера и облъхнатият от тайнственост свят на Ватикана са подплатени със сери ... store.bg - Осмият грях - Филип Ванденберг - книга ... . Споделяй най-интересните ... В "Осмият грях" откриваме познатата стилистика на жанра, а напоената с тамян атмосфера и облъхнатият от тайнственост свят на Ватикана са подплатени със сериозни и задълбочени разследвания. Преди дни прочетох във vesti.bg, че някакъв българин написал писмо до папа Бенедикт XVI. В него ... Осмият грях обаче се наказва в много по-разумни срокове. Още тук. Докато сме живи… Но наказанието е най-жестокото: да се примирим, че животът ни е Ад. Майстори на агнешкото предупреждават: Това е осмият смъртен грях при печене на агнешко, как да не го допуснете! - Традицията на великденското чеверме се свързва с легендата, че в деня на... В "Осмият грях" откриваме познатата стилистика на жанра, а напоената с тамян атмосфера и облъхнатият от тайнственост свят на Ватикана са подплатени със сериозни и задълбочени разследвания. Осмият грях (El octavo pecado) Осмият грях (El octavo pecado) Основна информация ... Чашката - осмият грях на поповете :shock: Представям си, какво е да живееш в малко селце и да трябва да... (1/1) Алея на славата (1/1) - Форум - Двери БГ Осмият член от Никейско-цариградския символ на ... всеки грях и хула ще се прости на човеците; но хулата против Духа няма да се прости на човеците; и ако някой каже дума против Сина Човечески ... Досието "Голгота" на Филип Ванденберг сега с 15% отстъпка от коричната цена в книжарница Bookpoint! Вашето място за книги онлайн. Той уточни, че в предложението му е залегнало алчността и лакомията да се слеят в един грях, за да се запази библейското число 7.

Д-р Найденов предлага да се приемат и 7 здравни ... ОСМИЯТ. Димитър Мангуров ... под водачеството на Христос и Той не само плаща обективния ни грях, но контролира ИЗЦЯЛО и изплащането на субективния ни грях, като това изплащане преминава ПРЕЗ ......